top of page

Eliel 2-vuotta

Viime viikonloppuna juhlittiin 2-vuotiasta Elieliä. Meillä synttärihulinat kestivät kaksi päivää, sillä sunnuntaina juhlittiin sukulaisten kesken ja maanantaina pidettiin rääppiäiset pienille taaperotovereille! Tänä vuonna juhlittiin avaruus -teemalla ja pidettiin värimaailma musta-valko-hopeisena. Suurin osa koristeista saatiin yhteistyönä ihanasta Inspiraatiokaupasta, mutta täytetyt ilmapallot käytiin hakemassa Pop Up -kemuista ja pari suurempaa foliopalloa löydettiin Juhlamaailmasta.

Synttärit nro 1

Upean ja herkullisen mansikkaraparperi -kakun sekä mustikkamacaronsit leipoi Elielin kummisetä Saska. Cookiepopsien reseptin löysin täältä ja suolaiset piirakat tein vanhoilla ohjeilla. Juhlavieraita oli noin 20 ja kakkua, macaronseja sekä toinen suolainen piiras riittivät hyvin myös seuraavan päivän juhliin.Synttärit nro 2

Lasten juhlissa meillä tarjoiltiin kakun, macaronsien ja suolaisen piiraan lisäksi lihapullia, kasvistikkuja ja dippiä sekä muuta pientä purtavaa. Näissä juhlissa meillä oli vieraana neljä lasta ja viisi aikuista. Juhlien jälkeen meille jäi enää pieni pala synttärikakkua ja muutama macarons -leivos. Tänä vuonna onnistuttiin siis todella hyvin tarjoilujen mitoittamisessa!

Lasten juhlapöytään päätyi myös välipala -ja hedelmäpatukoita.
Iso kiitos kaikille mukana olleille!

XOXO, Silja


Täältä pääset lukemaan myös järjestämästäni stailausaamusta!

Comments


bottom of page