top of page

Stailausaamu w/ @siljain

Some on tuonut mun elämään lukemattomia hienoja mahdollisuuksia ja tilaisuuksia. Yksi parhaimmista jutuista on ehdottomasti uusiin ihmisiin tutustuminen, mutta hyvänä kakkosena tulee tapahtumat joihin pääsen osallistumaan sekä tapahtumat joita pääsen itse järjestämään.Tutustuin ihanaan Instyleoutin omistajaan Anniin viime vuoden joulukuussa kun törmäsimme yhteisten ystävien bileissä. Bileet tarkoittavat tässä tapauksessa lasten 1-vuotis synttäreitä. Aloimme keskustelemaan ja pian huomasimme, että meillä onkin paljon yhteistä ja jaamme samoja kiinnostuksen kohteita! Anni kertoi minulle mitä hän tekee työkseen ja tajusin pian hänen firmansa olevan itselleni tuttu. Uskaltauduin kysymään Annilta, että olisikohan minun mahdollista järjestää tiloissa tapahtuma seuraajilleni ja Anni innostui ajatuksesta oitis! Halusin järjestää tilaisuuden, jossa jokainen osallistuja pääsee sovittelemaan vaatteita rauhassa, hyvässä seurassa ja hyvällä fiiliksellä. Instyleout in idea on ihana! Instyleout nimittäin tarjoaa turvallisen ympäristön oman tyylin löytämiseen asiantuntevan stailauksen ja vaihtelevien tapahtumien kautta.


Nainen Instyleoutin takana. Upea Anni

Tapahtuman kulku Ennen tapahtumaa jokainen osallistuja sai lähettää itsestään tiedot Annille ja niiden pohjalta Anni valitsi osallistujille rekillisen vaatteita joita lähdettiin sovittamaan tervetulomaljan ja alkupuheenvuoroni jälkeen. Paikalla oli myös ihana Sanni Studio 1a:sta tekemässä jokaiselle osallistujalle pikakampauksia. Sain lisäksi apua tarjoilujen ja lahjapussien kanssa ihanilta yhteistyökumppaneiltani!

Pr Toimisto Manifesto tarjosi osan purtavista

Tilaisuus oli kaikkea sitä mitä olin siltä toivonut. Pääsin viettämään aamupäivää aivan upeiden naisten kanssa hyvässä hengessä. Pääsimme sovittelemaan rauhassa Annin valitsemia vaatteita ja testailimme yhdessä erilaisia asuja. Oli aivan ihana huomata, kuinka koko tapahtumassa vallitsi hyvä ja positiivinen ilmapiiri. Kaikki kehuivat ja kannustivat vuoron perään toistensa asuja ja keksittiin yhdessä erilaisia asukokonaisuuksia jokaiselle! Suurin osa löysikin tilaisuudesta itselleen jotain uutta piristävää vaatekaappiin.
@siljain & Instyleout

Muutama kuukausi tapahtuman jälkeen Anni otti minuun uudestaan yhteyttä. Hän kertoi, että aikoo uudistaa Instyleout -konseptia niin että hän alkaa jakamaan vastuuta stailausten kanssa. Niinpä hän kysyi, lähtisinkö vetämään jatkossakin vastaavia tapahtumia ja alkaisinko toimimaan Instyleoutin style hostina. Ei tarvinnut kauaa miettiä vastausta ja pyörät lähtivät liikkumaan. Tavattiin kesäkuussa muiden ihanien style hostien kanssa ja suunniteltiin yhdessä meidän tapahtumia.
Elokuusta alkaen järjestän vastaavia tapahtumia aina kerran kuussa! Pääset lukemaan lisää ja ilmottautumaan minun ja muiden style hostien tapahtumiin täältä!


Kiitos vielä kaikille mukana olleille!

Teitte aamupäivästä upean! XOXO, Silja


Lue myös: Ruutuhousut x4

bottom of page