top of page

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom.fi - Lastenhuoneen uusi ilme

Viimeistään tämän kesän aikana tuli huomattua, että 2-vuotias leikkii aivan eri tavalla kuin 1-vuotias. Pelkkien dublojen, ihanan Bobles -elefantin ja kirjojen lisäksi lastenhuoneen on vallanneet pikkuautot, pienet eläimet, junarata sekä piirrustusvälineet. Ollaan kovasti pohdittu toimivia ratkaisuja Elielin huoneeseen ja saatiin iloksemme tutustua meille jo ennestään tutun Jollyroomin valikoimaan. Tältä huoneessa näyttää nyt!


*postaus ei sisällä mainoslinkkejä.
Haasteita huoneeseen lisää se, että meillä on oikeastaan vain yksi kokonainen seinä käytössä, sillä yhdellä seinustalla on kiinteät kaapit, yhdellä ikkuna ja kolmannella lähes koko huoneen kokoinen liukuovi. Kauan ollaan pyöritelty ja pohdittu miten saataisiin sisustettua huone kivasti.
Elielin sänky on Jollyroomista, mutta ostettiin se käytettynä. Sängyn alla ja vieressä olevat Ay kasan laatikot on ostettu Lil Decorista & Zicosista. Sängyn yläpuolella on minun ja Elielin sormiväreillä maalaama taulu. Ihanan pöytäryhmän löydät täältä. Tuolit ovat kevyet, mutta tukevat istua. Eliel usein kantaakin toisen tuoleista puisen lipaston eteen leikkiessään parkkitalolla.


Ihana, että Elielillä on paikka johon pääsee helposti muovailemaan ja piirtämään.Uudella ihanalla Woodii -parkkitalolla on leikitty viime aikoina enemmän kuin millään muulla lelulla. Täällä on melkoinen ruuhka kun leikkiautoja tankataan ja autoja parkkeerataan millimetrin tarkkuudella.
Liukuoven puoleisella seinustalla on tämä kirjahylly ja aivan ihana seinävaate. Löysin myös tämän julisteripustimen Jollyroomista. Kirjahyllystä löytyy rivi meidän tämän hetkisiä lempikirjoja.


XOXO, SiljaJoko luit: Eliel 2-vuotta

Comments


bottom of page