top of page

Kaupallinen yhteistyö: Finsoffat

Voi miten onnellinen olen, kun pääsimme tekemään yhteistyötä Finsoffan kanssa. Meille uuden sohvan hankinta oli ollut ajankohtainen jo melkein vuoden ajan, kun tuntui että vanha sohva oli menettänyt muotonsa ja ryhdikkyytensä. Toiveissa oli löytää aikaa kestävä sohva, joka olisi sekä kaunis että ryhdikäs. Lähdimme etsimään laadukasta ja kotimaista sohvaa, jota pystyisimme tarvittaessa myös muokkaamaan. Kaikki nämä ja monta muutakin hienoa ominaisuutta löytyykin uudesta Havu - kääntödivaani sohvastamme.


Sohva on meidän perheessä tärkeä osa sisustusta. Se on käyttöesine jolla katsellaan televisiota ja luetaan kirjoja. Sen päälle saatetaan torkahtaa tai sille rakennetaan maja tai se toimii jonkin leikin tapahtumapaikkana. Meillä käy paljon ystäviä kylässä, joten sohvalle tulee mahtua useampi kuin kaksi henkilöä. Sohvalla vietetään paljon aikaa, joten sen tulee säilyä ryhdikkäänä myös lapsiperheessä. Ajattelimme aluksi, että hankkisimme 3:n istuttavan sohvan, mutta päädyimme loppujen lopuksi kääntödivaanisohvaan, sillä siihen mahtuu paremmin kaksi aikuista makoilemaan. Meidän sohvan kätisyyden voi vaihtaa helposti rahin ja sohvatyynyn paikkaa muuttamalla. Ilahduimme myös siitä, että jos tulevaisuudessa haluamme luopua divaaniosasta voimme teettää uuden sohvatyynyn ja ottaa rahin pois kokonaan. En edes tullut ajatelleeksi että tällainenkin voisi olla mahdollista!Halusimme ostaa sohvan, joka kulkisi matkassa mukana useita vuosia emmekä voisi olla tyytyväisempiä valintaamme!


Havu -sohvan täytteenä on untuvarouhetta ja päälliset voi pestä koneessa

Sohvalla on 20 vuoden runko- ja joustintakuu

Finsoffilla meidät vakuutti:


-Hyvä asiakaspalvelu

-Kotimaisuus

-Selkeät nettisivut

-Kotiinkuljetus

-Takuu

-Muunneltavuus

-Suuri valikoima sekä sohvissa että verhoilussa

-Hyvät materiaalit


Stellakin on tyytyväinen uuteen sohvaan

Laitan tähän loppuun vielä linkit muutamaan sohvaan, joiden välillä pohdittiin.Suuret kiitokset vielä Finsoffille upeasta palvelusta ja kauniista ja laadukkaasta sohvasta!

XOXO,

Silja


Psst. Meidän lastenhuoneeseen pääset kurkistamaan täältä!

Comments


bottom of page