top of page

Päiväkotiin valmistautumista nimikointitarroilla.

Kaupallinen yhteistyö: Tarramonsteri sis. alekoodi

Mistä lapsiperheissä tietää, että kesä on lopuillaan? Ainakin siitä, että päiväkotiin aletaan valmistautumaan tarkastamalla että kaapista löytyy sopivat vaatteet syksyä varten. Kun tämä homma on tehty, on aika nimikoida vaatteet, joista lapsen nimi vielä puuttuu. Meillä vaatteiden nimikoinnissa on jo kolmatta vuotta putkeen apuna Tarramonsterin nimikointitarrat.Tänä syksynä nimikoitavia vaatteita on tavallista enemmän. Tämän kesän aikana Eliel on kasvanut niin paljon, että lähes koko vaatekaappi on mennyt uusiksi. Olen kokenut, että meidän tarpeisiin Tarramonsterin Mini Pilkku & Mini Monsterin pakkaus ovat olleet tänäkin vuonna erittäin toimivia. Aikaisempina vuosina olen tilannut tarroja erilaisilla kuvilla, mutta nyt tilasin kaikki tarrat samanlaisella paloauto-kuvalla. sillä paloautot ovat nousseet meillä suureen suosioon. Uskoisin ja uskallan toivoa, että tutun kuvan näkeminen omissa vaatteissa helpottaa omien vaatteiden tunnistamista ja mahdollisesti myös motivoi pukemaan. Nyt kaikki vaatteet ovat palomies-vaatteita. ;)


Tarramonsterin tarrat on helppo liimata vaatteisiin, eikä ne irtoa pesussa.

Eliel tykkää itsekin liimailla tarroja ja säilytän yleensä yhtä tarra-arkkia eteisessä, jolloin voidaan yhdessä liimata nimitarra aamulla vaatteeseen, jos huomataan että sellainen puuttuu. Mun mielestä on paljon kivempi liimata tarra vaatteeseen kuin kirjoittaa lapsen nimi kankaaseen. Tarrat kestävät käyttöä ja selviävät pesukoneessa. Kun on aika laittaa pienet vaatteet kiertoon, on tarran irroittaminen helppoa ja vaivatonta.

Päiväkodissa saati koulussa ei hoitajilla tai opettajilla ole mitään mahdollisuutta muistaa kenelle mitkäkin tavarat tai vaatteet kuuluvat. Muistathan siis nimikoida lapsesi vaatteet helpottaaksesi hoitajien työtä! Meillä on aina ollut kaikki vaatteet nimikoituja eikä koskaan ole vielä ainakaan käynyt niin, että vaatteet olisivat eksyneet väärään kotiin.Paloauto -tarrat mustalla ja hiekan värisellä pohjalla.

Viime vuonna tilasin tarrat myös omalla nimelläni ja näitä tarroja olen viljellyt omiin latureihin (!), kalenterin kanteen ja työkoneeseen. Tänä syksynä tilasin tarrojen lisäksi muovisen laukkutägin, jonka pujotin päiväkotireppuun. Valitsin laukkutägiin saman kuvan kuin tarroissa, joten myös oma uusi reppu löytyy helposti!


Reppu valmiina päiväkotia varten!

Nyt kipin kapin tarroja tilaamaan!

Alekoodilla SILJAIN10 saat -10% alennuksen Tarramonsterin verkkokaupasta.


Alekoodi on voimassa maanantaihin 2.8.2021 saakka.


XOXO, Silja

Comments


bottom of page