top of page

Hei 2020!

Tein vuodelle 2020 kolme uuden vuoden lupausta. Lupasin liikkua enemmän, syödä terveellisemmin ja olla armollisempi itselleni. Lupasin, että itsekritiikin aika on ohi ja on aika toteuttaa pitkäaikaisia haaveita. Niinpä useamman vuoden pohdinnan jälkeen uskalsin vihdoin julkaista oman blogin!Kuka kirjoittelee?


Ruudun takana 28-vuotias Helsingin keskustassa asuva perheenäiti. Perheeseen kuuluu lisäkseni 1,5-vuotias Eliel, puolisoni Tuomas sekä meidän pian 4-vuotias Stella-koiramme. Blogissa haluan jakaa teille muun muassa intohimoni muotiin, rehellistä arkea sekä liikunnan iloa (tai tuskaa).


Instagramista blogiksi.


Ensimmäisen kerran haaveilen omasta blogista varmaan jo 10 vuotta sitten. En kuitenkaan kokenut olevani ”valmis” ja ajattelin ettei minulla ole mitään annettavaa. Hautasin haaveeni kunnes ne nousivat pinnalle viitisen vuotta sitten. Taas kerran kuitenkin jätin blogin perustamatta sillä koin, että ei minusta ole tuottamaan kiinnostavaa sisältöä. Heinäkuussa 2018 minusta tuli äiti pienelle pojalle. Ensimmäinen äiti kaveriporukassani. Äitiyslomalla koin jonkinlaista yksinäisyyttä, sillä minulla ei ollut montakaan kaveria, jonka kanssa olisin voinut jakaa ajatuksiani äitiydestä.


Äitiyslomalla koin jonkinlaista yksinäisyyttä, sillä minulla ei ollut montakaan kaveria, jonka kanssa olisin voinut jakaa ajatuksiani äitiydestä.

Viime vuoden heinäkuussa lakkasin varjelemasta lapsettomia ystäviäni äitiydeltä Instagramissa ja aloin postata sinne säännöllisemmin kuvia ja ajatuksia meidän elämästä. Sain uusia kavereita, tuttuja ja ennen kaikkea vertaistukea. Löysin saman henkisiä ihmisiä joiden kanssa vaihtaa ajatuksia, kuulumisia ja käydä kahvilla. Instagram on kuitenkin alustana rajallinen sillä usein tuntuu, että kirjoitettavaa olisi kilometrikaupalla. Haaveet oman blogin perustamisesta nousivat pinnalle ja vihdoin rohkaistun.

Näin syntyi Siljain -blogi.


Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt!


XOXO, Silja


Comments


bottom of page