top of page

Kaupallinen yhteistyö: Finnjävel. Täydellinen äitienpäivämenu

Poikkeusolosuhteet vaativat poikkeusjärjestelyitä ja on ollut hieno huomata miten ravintolat ovat reagoineet vallitsevaan tilanteeseen. Vaikka ravintolaan ei olekaan tällä hetkellä mahdollista mennä syömään niin ravintolatasoisen kokemuksen voi loihtia myös itse kotona. Eikä se ole edes vaikeaa! Se nimittäin onnistui myös puolisoltani, joka jaksaa keskittyä yhtäjaksoisesti tasan 30 sekuntia.




Finnjävelin äitipäivämenu on kolmen ruokalajin illallinen, joka tekee kunniaa keväisille raaka-aineille. Alkuruoakana on kampasimpukkaa & herne-gazpachoa, pääruokana lohta, vihreää parsaa & suolaheinää ja jälkiruoaksi Finnjävelin valkosuklaa-mansikkakakkua. Miten menun toteuttaminen onnistuu kotikonstein? Ruokakassin mukana tulee raaka-aineet, menukortit sekä reseptiikka. Ruoat on pakattu biohajoaviin astioihin, mikä on plussaa!



Alkuruoka


Alkuruoan valmistaminen on helppoa! Kaikki annoksen komponentit ovat tehty sinulle valmiiksi joten sinun täytyy ainoastaan koota annos ohjeiden mukaan.



Kampasimpukkaa & Herne-gazpachoa
Kampasimpukkaa & Herne-gazpachoa

Pääruoka


Pääruokaa varten sinun tulee laittaa uuni päälle ja kypsentää siellä lohi. Lisäksi sinun täytyy lämmittää valmiiksi tehty pyre ja parsat.



Lohta, vihreää parsaa & suolaheinää
Lohta, vihreää parsaa & suolaheinää

Jälkiruoka (oma suosikki)

Jälkiruokana koristelet sinulle valmiiksi leikatun kakun. Tätä varten sinulle tulee kahdessa pursotinpussissa mansikkageeli ja mansikkavaahto. Lisäksi jälkiruoan koristeluun saat valkosuklaa-mansikkamurua ja syötäviä kukkia. Tässä annoksessa voit päästää luovuuden valloilleen!



Finnjävelin valkosuklaa-mansikkakakku

Kakun lisäksi, saimme maistiaiset Finnjävelin Cheddarista, jota voin suositella. Cheddar ja mustaherukkahilloke on aivan lyömätön yhdistelmä ja uppoaa ainakin tällaiseen juustohirmuun.



Finnjävelin Cheddar
Finnjävelin Cheddar

Helppoa ja herkullista!

Itse istuin pöydän ääressä koko aterian ajan sillä aikaa kun mies hääri keittiössä. Ruoan esille laittaminen ja valmistaminen oli niin nopeaa ja vaivatonta, että sen valmistaminen onnistui vaikka talossa hyöriikin touhukas taapero. On vaikea uskoa, että ravintolatasoisen illallisen valmistaminen käy näin vaivattomasti myös kotona!

Tämän menun voit tilata kotiin tämän viikon perjantaihin mennessä. Menu toimitetaan lauantaina klo 12.00-16.00 välillä ja toimitus maksaa 20 euroa. Jos satut asumaan ravintolan lähellä kuten allekirjoittanut, voit myös noutaa menukassin suoraan ravintolasta. Hintaa äitienpäivämenulla on 50€/hlö. Jos vielä on äitienpäiväviikonlopun suunnitelmat auki, ottakaa koppi tästä ideasta!


XOXO, Silja


bottom of page